Vi gör livet enklare för dig. God Jul och Gott Nytt År, - Carina Städ
                         FlyttstädningFlyttstädningFlyttstädning: från 31kr/kvm, efter skatteavdrag (Rut). Prisexempel:
33kvm=1023kr, 42kvm=1302kr, 55kvm=1705kr, 64kvm=1984kr,
70kvm=2170kr osv.(Gäller utvalda datum)
 
Besiktningsgaranti i 7 dagar.
Om det mot förmodan skulle bli
klagomål/anmärkningar på städningen så åtgärdar vi det utan extra kostnad.


Att göra en flyttstädning själv kan vara både jobbigt och svårt, men du är inte ensam om att tycka det. När du/ni beställer professionell flyttstädning av oss, kan du/ni vara säker på att slippa allt tråkigt och tidsödande arbete och i ställe lägga fokus på det nya boendet. Överlämna arbetet till oss för att få det bästa möjliga resultat. 

Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer samt är godkänd för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring.
 
Alla rum
 
Golv dammsuges och moppas. Avtorkning av vågräta fria ytor samt fönsterbrädor. Avtorkning av horisontella ytor. Avtorkning av dörrar, dörrfoder, kontakter och alla lister. Putsning av fönster alla sidor, även inne dörrar. Putsning av speglar. Rengöring av fast belysning. Rengöring av garderober, in och utvändigt.
Fönsterputs av 2-sidiga fönster ingår i flyttstädningen.
(4-sidiga fönster samt spröjs ingår ej. Beställs extra)

Kök
 
Rengöring av fläkt och vitvaror, och fria vågräta ytor. Rengöring av ugn, spis/häll
(vi drar ej fram spisen) och micro. Alla köksskåp avtorkas in/utsida samt lådor. Kyl och frys (ej avfrostning) rengörs både in/utsida. Rengöring av diskmaskin utvändigt.
 
Toalett/badrum
 
Rengöring av handfat, badkar/dusch, och toalett. Rengöring av golvbrunnar. Torkning av väggar och kakel. Putsning av speglar.Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengöres utvändigt. Rengöring bakom tvätt/tumlare om kunden har dragit fram maskinerna. Rengöring under badkar (om möjligt) Ej under duschkabin. Front till badkar/jacuzzi nedmonteras och återställes av kund.

Läs mer under: Inför flyttstädning.

Vid bokning av flyttstädning och flytthjälp samtidigt, så utgår en rabatt.

"Vi gör livet enklare för dig, låt oss ta hand om din flyttstädning så garanterar vi att det blir rent"
 
 
Vi förbehåller oss rätten av avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt  fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick.
 
OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.